Luonnollinen kuuma cayenne-pippurikastike Barbarian Harissa, 350 g lasipurkki
Harissa (lausutaan hah-ree-suh) on mausteinen chilipasta, jota käytetään laajalti Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän keittiöissä. Useimmat harissa-reseptit valmistetaan sekoituksesta kuumia chilejä, valkosipulia, oliiviöljyä ja mausteita, kuten kuminaa, korianteria ja suolaa.
Kaikki kastikkeemme ja salaatit valmistetaan käsin noudattaen monimiljoonavuotista tunisialaista kulttuuria tuotteidemme keräämisessä ja valmistamisessa.
Tunisiassa harissaa valmistetaan usein etukäteen ja säilytetään käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa. Tämä oranssinpunainen kastike ei ole vain mauste monissa ruokalajeissa.
AINEKSET
Cayenne-paprikat
Tuoreet chilipaprikat
Valkosipuli
Mausteet
Suola
Oliiviöljy
Tuotteen nimi: Perinteinen Harissa
Tyyppi: Kuuma chilipasta
Brix (%): 10
Säilyvyysaika: 2 vuotta
Brändin nimi: MEDILIFE
Alkuperämaa: Tunisia
Porkkanatapenaadi valmistetaan grillatuista tai kuivatusta vihanneksista, jotka murskataan ja yhdistetään mausteisiin yrtteihin ja öljyihin.
Porkkanatapenaadi tuo luovuutta keittiöösi ja vastaa uusiin kulutustottumuksiin, kuten purtaviin, dippailuun ja illanviettoihin.
Porkkanatapenaadia voidaan käyttää sekä lämpimänä että kylmänä, esimerkiksi canapéiden, pizzojen päällä, tai maustamaan kastikkeita, keittoja, majoneeseja ja pastoja.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Porkkanatapenaadi
Porkkanatapenaadi valmistetaan grillatuista tai kuivatusta vihanneksista, jotka murskataan ja yhdistetään yrtteihin ja mausteisiin öljyihin.
Porkkanatapenaadi tuo luovuutta keittiöösi ja vastaa uusiin kulutustottumuksiin, kuten purtaviin, dippailuun ja illanviettoihin.
Porkkanatapenaadia voidaan käyttää sekä lämpimänä että kylmänä, esimerkiksi canapéiden, pizzojen päällä, tai maustamaan kastikkeita, keittoja, majoneeseja ja pastoja.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Porkkanatapenaadi
Méchouia on tyypillinen tunisialainen salaatti. Se koostuu tomaateista ja pippureista, jotka on grillattu ja silputtu kypsennyksen jälkeen, mausteiden ja valkosipulin kanssa. Tätä tunisialaista erikoisuutta tarjoillaan murennettujen tonnikalapalojen tai kokonaisen tonnikalan, oliivien ja keitettyjen munien kanssa.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Salaatti, Méchouia